Sec24 – Penetrationstest

Ofta är det bara större hemsidor och företag som lägger ner tid på att penetrationstesta sina webbapplikationer och hemsidor, detta då det ofta är väldigt dyrt och tidskrävande. Tyvärr har upp till 70% av alla webbplatser sårbarheter som kan utnyttjas av hackare för att komma över känslig företagsdata såsom användarregister och kreditkortsinformation. Oavsett om det är en stor eller liten hemsida/webbapplikation så är det förödande om företagsdata sprids till fel personer. Många vet inte om att deras hemsida/webbapplikation har säkerhetsbrister och de som misstänker att det kan finnas tycker det är för dyrt att utföra ett säkerhetstest.

Er hemsida eller webbapplikation penetrationstestas mot kända säkerhetshål med hjälp av samma testmetoder som bland annat Nasa, US Army, The Pentagon, Nokia, Sony, Deutsche Bank, PriceWaterhouseCoopers och London Stock Exchange använder för att penetrationstesta hemsidor och webbapplikationer.

För att läsa mer om de olika säkerhetsbristerna som testas kan du navigera till Tjänster -> Säkerhetsbrister eller klicka här. Ni hittar även säkerhetsbristerna i undermenyn till vänster